9 d’ag. 2012

Objectiu: preguntar per iniciar un canvi professional

Ara que estem a ple estiu, i que moltes persones aprofiten el canvi de rutina per descansar i canviar d'hàbits, és important que també s'aprofiti aquest temps per aturar-se i pensar. 

El post d'avui va dirigit no només a aquelles persones que estan en recerca activa d'ocupació, sinó també a totes aquelles altres que en un moment o un altre, es plantegen o s'han plantejat iniciar un canvi professional (ja sigui de feina, d'ocupació o fins i tot de sector).

Tant per unes com per altres, fer l'exercici de qüestionar-se aquest seguit de preguntes que us plantejo a continuació, i intentar buscar una resposta més enllà de la que et ve a la ment en primera instància; pot ajudar a preparar i encaminar aquest canvi que busqueu o en el que esteu immersos/es. 

Així doncs, us recomano que prengueu una estona de calma i tranquil·litat i comenceu a fer-vos aquesta bateria de preguntes. Reflexioneu la resposta i escolteu-vos! De ben segur que descobrireu coses que no sabíeu i també aspectes que potser heu de treballar més. 


T'hi animes?




I per descomptat, i ja que he obert la via a les preguntes us faig dues propostes: 

En primer lloc.... si creieu que podeu necessitar ajuda per respondre alguna de les preguntes o per aprofundir més en la resposta, compteu amb mi! Contacteu i en parlem!

I en segon i últim lloc, si us venen més preguntes al cap, a partir de les que heu llegit aquí, no dubteu a compartir-les! A veure si entre tots i totes arribem a 100! ;)


Si quieres leer las preguntas en Castellano pulsa aquí.

Si vols consultar la infografia des de l'arxiu original o descarregar-te-la clica aquí.